Makeup

Items 18 out of 35

per page
 • GOSH

  Concealer - 001 Porcelain
  As low as kr.17.99
 • Blush Up - 001 Peach Blush Up - 001 Peach
  New

  GOSH

  Blush Up - 001 Peach
  As low as kr.149.95
  Rating:
  100%
 • Shape Up - 001 Fair - Medium Shape Up - 001 Fair - Medium
  New

  GOSH

  Shape Up - 001 Fair - Medium
  As low as kr.149.95
  Rating:
  95%
 • GOSH

  Hydramatt Foundation - 002N
  As low as kr.259.00
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Matte Eye Liner - 001 Dover White
  As low as kr.10.00
  Rating:
  98%
 • GOSH

  BB Cream Foundation - 01 Sand
  As low as kr.10.00
  Rating:
  95%
 • GOSH

  Soft'n Tinted Lip Balm - 001 Nude
  As low as kr.9.49
  Rating:
  80%
 • Glow Up - 001 Pearl Glow Up - 001 Pearl
  New

  GOSH

  Glow Up - 001 Pearl
  As low as kr.149.95
  Rating:
  95%
 • GOSH

  Mineral Powder - 002 Ivory
  As low as kr.10.00
  Rating:
  98%
 • GOSH

  Brow Pen - 001 Brown
  As low as kr.99.95
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Chameleon Primer
  kr.10.00
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Prime'n Set Spray
  kr.129.95
  Rating:
  60%
 • Items 18 out of 35

  per page
  Loading...
  Shop By

  GOSH Copenhagen

  Gosh Copenhagen er et dansk makeup brand, som skaber sminke, bad- og kropsprodukter. Dermed er GOSH et brand, som har et stort udvalg af forskellige produkter til kroppen, som du med fordel kan inkorporere i din daglige skønhedsrutine.

  Find allergivenlige produkter

  GOSH Copenhagen er mere end et typisk makeup brand. GOSH Copenhagen går nemlig meget op i at producere produkter på en etisk forsvarlig måde. Derfor er alt makeup cruelty-free, såvel som at vi har givet vores kunder mulighed for at vælge produkter, som er lavet med fokus på at være allergivenlige og/eller veganske produkter. Dermed kan du finde mange forskellige slags produkter i vores sortiment, hvilket du kan læse nærmere om herunder.

  Makeup til alle

  GOSH Copenhagen har et bredt udvalg af produkter, hvormed du kan finde makeup til ansigtet, læber, øjne, bryn og negle blandt vores sortiment. Dermed har du rig mulighed for at finde produkter, som du kan bruge til din daglige makeup, såvel som til de mere festlige lejligheder.

  GOSH Copenhagen går nemlig ind for, at alle mennesker skal have mulighed for at bruge makeup – også selvom man er allergiker. Derfor producerer GOSH en stor del af vores makeup med fokus på at gøre produkterne allergivenlige, sådan at du som allergiker også har et stort udvalg af gode og lækre produkter.

  Derfor kan du også finde GOSH makeup, som er lavet uden unødvendige ingredienser. Du kan blandt andet finde makeup uden parabener og parfume, som netop er typiske ingredienser i makeup, som allergikere ikke kan tåle.

  Et stort udvalg af produkter

  Da GOSH Copenhagen netop stræber efter at lave makeup, som kan bruges af alle mennesker, har vi også skabt et stort sortiment af lækre produkter, sådan at der er makeup til enhver smag.

  I vores brede udvalg kan du blandt andet finde makeup til ansigtet såsom vores gode og dækkende concealers og foundations, som er med til at danne en naturlig og jævn kontur i ansigtet, hvilket vil danne et flot underlag, når du skal lægge din makeup. Ansigtsmakeuppen findes naturligvis i en række forskellige farvenuancer, så du kan matche din hudfarve.

  Blandt GOSH’s udvalg finder du også makeup til læber, øjne og bryn, som ligeledes findes i mange farvenuancer. På den måde kan du både finde makeup til hverdag og fest, når du shopper GOSH Copenhagens produkter.

  Cruelty-free og vegansk makeup

  Selvom GOSH cosmetics allerede har fokus på at lave allergivenlig makeup, så har vi også andre mærkesager, som vi fokuserer på i deres produktion af makeup. GOSH er nemlig meget etisk orienteret, når det gælder deres produktion.

  Derfor bliver alt GOSH makeup lavet cruelty-free, hvormed produkterne ikke testes på dyr. Ligeledes laver GOSH Copenhagen også vegansk makeup, hvormed brandet er i stand til at omfavne endnu flere mennesker og etiske værdier i deres fremstilling af makeup og andre skønhedsprodukter.  

  Hvorfor vælge GOSH makeup?

  Du skal vælge GOSH makeup, da vit laver nogle gode produkter, som bruges af mange tilfredse kunder verden over. GOSH producerer mange forskellige former for makeup, hvormed der er mulighed for at finde de typer af produkter, som du foretrækker at bruge.

  Dertil er GOSH et brand, som har specialiseret sig i at lave allergivenlig kosmetik, da vi ville gøre det nemmere for alle forbrugere – allergikere inkluderet – at finde god makeup. Dermed kan du som allergiker føle dig sikker, når du køber GOSH makeup, da du kan finde makeup uden parfume og parabener.

  Derudover producerer GOSH alle deres produkter cruelty-free, da vi ikke tester vores produkter på dyr, og det er ligeledes muligt at finde vegansk makeup blandt vores sortiment af produkter. GOSH er desuden begyndt at genanvende plastik fra havene i deres indpakning, hvormed du kan købe makeup med god samvittighed over for miljøet.

  Er GOSH makeup vegansk?

  Ikke alt makeup fra GOSH er vegansk, men vi har nogle veganske produkter blandt vores sortiment. Dermed er det muligt at købe veganske GOSH produkter, men da det ikke er alle produkter, som er veganske, er det nødvendigt at læse nærmere om de enkelte produkter, som du overvejer at købe, hvis du specifikt søger vegansk makeup.

  Alt GOSH makeup er dog cruelty-free, hvilket vil sige, at GOSH ikke tester deres ingredienser, formularer og færdige produkter på dyr.