Makeup

Items 72 out of 198

per page
 • GOSH

  The One Eye Shadow
  As low as kr.10.00
  Rating:
  90%
 • GOSH

  Infinity Eye Liner
  As low as kr.10.00
  Rating:
  60%
 • GOSH

  Show Me Volume Mascara
  kr.10.00
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Under Eye Primer
  kr.10.00
 • GOSH

  Primer Plus + 005 Chameleon
  kr.10.00
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Kohl/Eye Liner
  As low as kr.10.00
 • GOSH

  Pressed Powder
  As low as kr.10.00
 • GOSH

  Brow Sculpting Fibre Gel
  As low as kr.10.00
 • GOSH

  Growth Mascara
  kr.10.00
 • GOSH

  Liquid Matte Lips
  As low as kr.10.00
 • GOSH

  Hybrid Liner & Shadow
  As low as kr.10.00
 • GOSH

  Dextreme High Coverage Powder
  As low as kr.10.00
 • GOSH

  Eye Brow Kit
  kr.10.00
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Luxury Rose Lips
  As low as kr.10.00
 • GOSH

  Foundation Plus+ Creamy Compact
  As low as kr.10.00
 • Items 72 out of 198

  per page

  GOSH Copenhagen

  Gosh Copenhagen er et dansk makeup brand, som skaber sminke, bad- og kropsprodukter. Dermed er GOSH et brand, som har et stort udvalg af forskellige produkter til kroppen, som du med fordel kan inkorporere i din daglige skønhedsrutine.

  Find allergivenlige produkter

  GOSH Copenhagen er mere end et typisk makeup brand. GOSH Copenhagen går nemlig meget op i at producere produkter på en etisk forsvarlig måde. Derfor er alt makeup cruelty-free, såvel som at vi har givet vores kunder mulighed for at vælge produkter, som er lavet med fokus på at være allergivenlige og/eller veganske produkter. Dermed kan du finde mange forskellige slags produkter i vores sortiment, hvilket du kan læse nærmere om herunder.

  Makeup til alle

  GOSH Copenhagen har et bredt udvalg af produkter, hvormed du kan finde makeup til ansigtet, læber, øjne, bryn og negle blandt vores sortiment. Dermed har du rig mulighed for at finde produkter, som du kan bruge til din daglige makeup, såvel som til de mere festlige lejligheder.

  GOSH Copenhagen går nemlig ind for, at alle mennesker skal have mulighed for at bruge makeup – også selvom man er allergiker. Derfor producerer GOSH en stor del af vores makeup med fokus på at gøre produkterne allergivenlige, sådan at du som allergiker også har et stort udvalg af gode og lækre produkter.

  Derfor kan du også finde GOSH makeup, som er lavet uden unødvendige ingredienser. Du kan blandt andet finde makeup uden parabener og parfume, som netop er typiske ingredienser i makeup, som allergikere ikke kan tåle.

  Et stort udvalg af produkter

  Da GOSH Copenhagen netop stræber efter at lave makeup, som kan bruges af alle mennesker, har vi også skabt et stort sortiment af lækre produkter, sådan at der er makeup til enhver smag.

  I vores brede udvalg kan du blandt andet finde makeup til ansigtet såsom vores gode og dækkende concealers og foundations, som er med til at danne en naturlig og jævn kontur i ansigtet, hvilket vil danne et flot underlag, når du skal lægge din makeup. Ansigtsmakeuppen findes naturligvis i en række forskellige farvenuancer, så du kan matche din hudfarve.

  Blandt GOSH’s udvalg finder du også makeup til læber, øjne og bryn, som ligeledes findes i mange farvenuancer. På den måde kan du både finde makeup til hverdag og fest, når du shopper GOSH Copenhagens produkter.

  Cruelty-free og vegansk makeup

  Selvom GOSH cosmetics allerede har fokus på at lave allergivenlig makeup, så har vi også andre mærkesager, som vi fokuserer på i deres produktion af makeup. GOSH er nemlig meget etisk orienteret, når det gælder deres produktion.

  Derfor bliver alt GOSH makeup lavet cruelty-free, hvormed produkterne ikke testes på dyr. Ligeledes laver GOSH Copenhagen også vegansk makeup, hvormed brandet er i stand til at omfavne endnu flere mennesker og etiske værdier i deres fremstilling af makeup og andre skønhedsprodukter.  

  Hvorfor vælge GOSH makeup?

  Du skal vælge GOSH makeup, da vit laver nogle gode produkter, som bruges af mange tilfredse kunder verden over. GOSH producerer mange forskellige former for makeup, hvormed der er mulighed for at finde de typer af produkter, som du foretrækker at bruge.

  Dertil er GOSH et brand, som har specialiseret sig i at lave allergivenlig kosmetik, da vi ville gøre det nemmere for alle forbrugere – allergikere inkluderet – at finde god makeup. Dermed kan du som allergiker føle dig sikker, når du køber GOSH makeup, da du kan finde makeup uden parfume og parabener.

  Derudover producerer GOSH alle deres produkter cruelty-free, da vi ikke tester vores produkter på dyr, og det er ligeledes muligt at finde vegansk makeup blandt vores sortiment af produkter. GOSH er desuden begyndt at genanvende plastik fra havene i deres indpakning, hvormed du kan købe makeup med god samvittighed over for miljøet.

  Er GOSH makeup vegansk?

  Ikke alt makeup fra GOSH er vegansk, men vi har nogle veganske produkter blandt vores sortiment. Dermed er det muligt at købe veganske GOSH produkter, men da det ikke er alle produkter, som er veganske, er det nødvendigt at læse nærmere om de enkelte produkter, som du overvejer at købe, hvis du specifikt søger vegansk makeup.

  Alt GOSH makeup er dog cruelty-free, hvilket vil sige, at GOSH ikke tester deres ingredienser, formularer og færdige produkter på dyr.